SPLOŠNA UREDBA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

V podjetju skrbimo za zasebnost naših strank, ki nam zaradi potrebe po medsebojni komunikaciji posredujejo svoje podatke. Z uporabo naše spletne strani in z osebnim ali telefonskim kontaktom se soglašate, da podjetje GTMD d.o.o. pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje podatke.

Katere osebne podatke zbiramo?

Podatki, ki jih zbiramo, so hkrati nujni za kasnejšo izpolnitev naročila oz. pogodbe.

Ne zbiramo posebnih vrst osebnih podatkov ali osebnih podatkov, ki bi posegali v vašo zasebnost oz. spremljali vaše navade.

Če pri nas opravite nakup, hranimo vaše identifikacijske in kontaktne podatke ter podatke o vaših naročilih na podlagi našega zakonitega interesa (brez vašega soglasja).

Kakšne so pravne podlage za obdelovanje vaših osebnih podatkov?

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo:

Za katere namene zbiramo vaše osebne podatke?

Osebne podatke zbiramo le za določene in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje uporabniške izkušnje v naši spletni trgovini,

izboljšanje naših izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev, trženjske akcije itd. Podatke zbiramo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Obdelava na podlagi izpolnjevanja pravnih obveznosti

Izpolnjevati moramo določene obveznosti, ki jih predpisujejo zakoni. Če vaše osebne podatke obdelujemo iz tega razloga, vašega soglasja za tovrstno obdelavo podatkov ne potrebujemo.

Na podlagi vašega predhodnega soglasja oglaševalskim in družbenim omrežjem

Upraviteljem orodij za trženje, ki nam pomagajo pri optimizaciji spleta v iskalnikih:

;Koliko časa hranimo vaše osebne podatke?

Osebne podatke bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Hranili jih bomo samo toliko časa, kolikor je to potrebno v skladu s pravno podlago in za namene, za katere jih obdelujemo. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo do vašega preklica.

Po preteku obdobja hrambe bomo osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali. Na vašo zahtevo, ki jo lahko posredujete na naslov info@bio24.si lahko vaše osebne podatke anomiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami.

Kdo obdeluje vaše osebne podatke in s kom jih delimo?

V večini primerov obdelujemo vaše podatke za lastne namene kot njihov upravljavec. Za potrebe izpolnitve pogodbe vaše podatke posredujemo našim partnerjem za zagotavljanje plačil, prevoza in drugih zadev.

Iz katerih virov pridobivamo osebne podatke?

Osebne podatke pridobivamo neposredno pri komunikaciji z vami.

Postopki za zagotavljanje pravic posameznika

V povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov imate določene pravice. Te pravice vključujejo:

Vse zahteve lahko posredujete na naš elektronski naslov: keramikaoutlet@gmail.com

Vaš zahtevek bomo izpolnili v najkrajšem možnem času, vsekakor pa v roku enega meseca. V izjemnih primerih, predvsem ko gre za kompleksnejše zahtevke, imamo pravico ta rok podaljšati za dva dodatna meseca. 

Podjetje GTMD d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če/ko bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

Kje hranimo vaše podatke

Vaše osebne hranimo v skrbno varovanem strežniškem okolju v Sloveniji, skladno z zakonodajo.

Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov

V vseh zadevah v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov vam je na voljo naš pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov.

Pooblaščenca lahko kontaktirate na elektronskem naslovu: keramikaoutlet@gmail.com

PIŠKOTKI

Ponudnik na svojih spletnih straneh uporablja spletne piškotke.